Menu

Huis Verwolde

Huis Verwolde

Huis Verwolde is een compleet ingericht landhuis en neemt je mee op reis naar het verleden. Je ziet hoe één adellijke familie het huis 200 jaar lang bewoonde.

Bezoek het onderhuis op eigen gelegenheid en ervaar d.m.v. een interactieve presentatie hoe het personeel vroeger leefde en werkte of luister naar de verhalen tijdens de rondleiding door de ingerichte vertrekken in het bovenhuis.

Ook kinderen vermaken zich op Verwolde. Ze kunnen op het bed van de huisknecht liggen, een bloemboeket samenstellen en een monogram op bestek graveren. Voor een wandeling door de tuin is er een speurtocht beschikbaar.

In de historische keuken is de theeschenkerij gevestigd met een heerlijk terras aan de vijver. De tuin is vrij toegankelijk. Vergeet daarnaast ook de kasteelwinkel niet!

Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
7245 TL Laren

E verwolde@glk.nl
T 0573-401825
I www.glk.nl/verwolde

Openingstijden:

Geopend op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. U kunt het benedenhuis zonder rondleiding bezoeken. Rondleidingen in het huis zijn om 12.00, 14.00 en 16.00 uur. In september en oktober vrijdags gesloten.

Brochure Musea Achterhoek

Bekijk hieronder de brochure Musea Achterhoek. Ook verkrijgbaar bij deelnemende musea, VVV’s en TIP’s in de Achterhoek.

Nieuwe Brochure Musea Achterhoek - verkrijgbaar bij deelnemende musea