Menu
Galerie De Burgerij
Zutphenseweg 11
7251 DG Vorden

E
T 06 51 11 23 90
I www.deburgerij-vorden.nl

2e Internationale glasexpositie in Galerie De Burgerij Vorden

30-06-2019 / 11-08-2019

Galerie De Burgerij, Zutphenseweg 11, Vorden heeft na het succes van zomer 2017  opnieuw een veelzijdige expositie samengesteld van glaskunst, uit binnen- en buitenland.

T/m 11 augustus kan de bezoeker genieten van glaskunstobjecten van : Sylvia Kopka (Wuppertal, Duitsland), Linda van Huffelen (Norg), Marja Hepo-aho en Kari Alakoski (Riihimäki, Finland) en Bart Ensing (Culemborg). De expositie laat glaskunst zien  tot stand gebracht met een veelheid aan technieken. Behalve professioneel vervaardigd is de glaskunst origineel in vormgeving, karakter en betekenis.

Naast glaskunst omvat de tentoonstelling monumentale olieverfschilderijen ‘Tussen eb en vloed’ van Marein Konijn. Konijn blijkt een schilderes pur sang. Met haar verworven technische vaardigheden zet ze  - vervlochten met emoties van dat moment - werkelijkheden op doek. Haar kleurenpalet is passend ingetogen en speelt met licht. Konijn’s werk heeft karakter, schoonheid, betekenis, spanning en laat niet ongemoeid gezien ook haar vele uitnodigingen en prijzen.

 

Openingstijden: vr-zo, 13-17 u. Toegang vrij.

 

Brochure Musea Achterhoek

Bekijk hieronder de brochure Musea Achterhoek. Ook verkrijgbaar bij deelnemende musea, VVV’s en TIP’s in de Achterhoek.

Nieuwe Brochure Musea Achterhoek - verkrijgbaar bij deelnemende musea